TAUSTAA

Olen toiminut tanssiorkesterin solistina vakinaisesti jo vuodesta 1994. Vuosien varrelle mahtuu paljon erilaisia tilaisuuksia ja mukavia uusia tuttavuuksia. Eniten olen kiertänyt Uudellamaalla ja lähimaakunnissa. Ruotsin- ja Tallinnan laivat ovat myös tulleet tutuiksi keikkapaikoiksi.

Yhdentoista vuoden ajan olen keikkaillut Broadwayn kanssa, jossa rumpujen takana istuu ja taustoja laulaa ansioitunut rumpali Mika Lukkari ja koskettimia soittaa laulava pianistimme Tapio Mäkinen tai Juha Joenpolvi. Kitaristina meillä on Kari Lamervo tai Hannu Eskman, jotka myös laulavat

Esitämme tanssittavaa iskelmämusiikkia humpasta rokkiin sekä ruotsalaista svensktoppenia, asiakkaan musiikkitoiveet huomioiden. Orkesterimme muusikoilla on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus tanssiyhtye urallaan.

Teen solistin työtä tarvittaessa myös muissa kokoonpanoissa. Sooloäänitteeni "Pitkä matka" kappaleet kokonaisuudessaan ovat kuunneltavissa Youtubessa. Ruotsinkielisen kappaleen olen sanoittanut itse.


Käykää tutustumassa musiikkinäytteisiini. Osa näytteistä on suoraan radiolähetyksestä edellisen kokoonpanoni kanssa, siellä on myös näytteitä julkaistulta levyltäni.

Olen harrastanut musiikkia nuoresta pitäen aloittaen lapsena viulun soitolla ja laululla. Kansalaisopistossa opiskelujen jälkeen siirryin laulamaan yksityisoppilaana.
Samoihin aikoihin aloitin yhteistyön Sibelius Akatemian opiskelija-orkesterin kanssa. Teimme kahden vuoden aikana useita viihdekonsertteja ympäri Uuttamaata.

Porvoon seudun musiikkiopistosta sain päätökseen klassisen laulun ja teoriaopintoni v.1999 ja vuonna 2007 suoritin loppuun opintoni rytmisen musiikin linjalla, pääaineena pop/jazz laulu ja sivuaineena piano. Olen osallistunut menestyksellisesti valtakunnallisiin laulukilpailuihin. Näyttelemisen ja laulamisen yhteistaitoa olen harjoitellut olemalla mukana musikaaleissa. Olen ollut myös useilla artistikursseilla Ikaalisissa. Ohjaajina ovat toimineet mm. Antti Hyvärinen, Bianca Morales ja Katriina Honkanen.

Emse

KVARTETTI Broadway +ESME
SOLISTI, KOSKETTIMET, KITARA JA RUMMUT

TRIO, DUO BROADWAY + ESME
SOLISTI, KOSKETTIMET KITARA TAI RUMMUT

DUO
Musiikkia voidaan järjestää myös duo –kokoonpanossa.

Esme (laulu/puhallin) & Tapio (koskettimet/laulu) tai

Esme & Juha (koskettimet/Hanuri)

Juhlatilaisuudessa on mahdollista sopimuksesta esittää operettiduettoja, musikaaleja sekä kansanlauluja pianon säestyksellä.

Ohjelman laatimisesta ja sisällöstä sovimme erikseen.

Asiakkaan musiikkitoivomukset huomioidaan. Orkesteri pyrkii siihen että kaikki soittimet ja soittajat ovat asemissa ennen juhlan alkua häiriön välttämiseksi. Olemme käytettävissä koko illan n. puoli yhteen asti.Ystävällisin terveisin

Esme Manns
Puh. 040-5050109

Sähköposti:esmemanns(a)gmail.com

sivut päivitetty 2022